Kvinne og kraft

Lev i kreativ  kraft.

Vi kvinner har en unik kraft: det reproduktive systemet. Med denne helt spesielle kraften, kan vi ikke bare kreere nytt liv, men også sette helt nye personlige prosjekter til liv. Energien som vi trenger til dette, kan være blokkert gjennom traumer i kjernen av vår kvinnelige kropp.

Blokkader i denne skapende kraften kan innebære fysiske, emosjonelle og/eller spirituelle traumer i bekkenbunnen og de kvinnelige organene. Eksempler på blokkader er: voldtekt, abort, seksuell misbruk, arr etter fødsel. Sår kan oppstå ved å bli ertet, underlegenhet, et negativt syn på vår kvinnelighet eller ved uønsket barnløshet. Mange kvinner leter etter en måte å få denne unike kraften  til å flyte igjen.

Hvordan.

I kurset ’Kvinne og Kraft’ erfarer du en hel ny mulighet for å la din kvinnelig  energi strømme  igjen og revitalisere seg. Vi jobber med å gjenvinne den helbredende evnen til bekkenbunnen, vaginaen og livmoren. Vi tar i bruk veiledet fantasi, bevegelse og berøring.  Du vil  oppleve mer helse og en dypere glede av det ’å være kvinne’.

Utgangspunktet for dette kurset er craniosacralterapi og haptonomi (følelseslære)

For hvem?

Kurset retter seg mot profesjonelle kvinner, spesielt innenfor helsesektoren. I tillegg kan kurset være veldig verdifullt for alle som vil lære å helbrede kvinner med myke, respektfulle berøringsteknikker og for kvinner som er opptatt av selvutvikling.

Selverkjennelse og refleksjon er viktig i dette arbeidet. Vi vier i dette programmet oppmerksomhet til kommunikative ferdigheter og til vitenskapelig og anatomisk informasjon.

Hvem er vi?

Tineke Nauta (1949) jobber siden 2002 med grupper som craniosacralterapeut og haptoterapeut. Hun er spesialisert i svangerskapsveiledning og ufrivillig barnløshet. ’Kvinne og Kraft’ er utviklet ved Suzanne Scurlock-Durana fra det amerikanske Esalen. 

Alie Holden (1967) jobber siden ’89 som fysioterapeut, sertifisert craniosacralterapeut siden 2008 . Har spesialisert seg i forhold til barn og psykosomatikk hos barn og voksne.

Praktisk informasjon

Vi jobber i ledig tøy, i en gruppe bestående  av 5-10 kvinner.     Tidspunkt: når  det er nok interesse, setter vi opp et kurs.           

Alie Holden © 2011

www.craniosacralterapi.no